New in - makeup

Innehåller affiliate-länkar

Igår var vi som tidigare nämnt på Väla en runda och jag fick med mig lite småsaker hem, bland annat dessa sminkfavoriter men även några nya produkter som ska blir roliga att testa.

Älskar denna sminkborttagningen från The Body Shop. Verkligen superbra, det ända är att den inte fungerar jättebra på vattenfast smink och jag använder vattenfast mascara varje dag eftersom att det är den enda sort av mascara som fungerar för mig. Jag har inte heller hittat någon annan sminkborttagning som fungerar bättre. Så jag tänker fortsätta att använda denna tills jag hittar en ännu bättre! HÄR hittar ni den!

Detta är det absolut bästa transparenta pudret som finns! Dessutom är det relativt billigt och kostar bara runt 100 lappen tror jag. Denna måste ni testa om ni använder flytande foundation, älskar den! Världens bästa puder hittar ni HÄR !

Denna primern har jag aldrig testat innan så det ska bli roligt att se hur den fungerar. Har dock testat en annan primer från Smashbox som jag tyckte väldigt mycket om. Den var inte pore minimizing och eftersom att det är vad jag är ute efter i en primer så ska det bli roligt att testa denna sorten istället. HÄR hittar ni primern.

Bästa concealern! Skrapar ut det sista i min första sådana här concealer fast i färgen light. Den var tyvärr slut igår när vi var och handlade så denna gången så testade jag neutralizerna istället. Hoppas på att den är minst lika bra! Bästa concealern HÄR !

Mitt gamla foundationpuder är också helt slut, det är så att jag skrapar ut det sista på kanterna i den också, hahah. Så denna gången ska jag testa ett nytt från Smashbox, håller tummarna för att den också ska vara bra! HÄR hittar ni detta foundationpuder.

Gillar

Kommentarer

EmmizFashion
EmmizFashion,