När man inte är beredd

Tre exempelbilder på mig när jag inte riktigt är beredd på att bilden ska tas... Ibland händer det och de bilderna brukar inte få hamna här men det är roligt med lite sådana bilder då och då också!

Idag gick vi i skolan till 16.00 och det var så jobbigt, dessutom hade vi naturkunskap de sista 100 minuterna vilket inte gjorde det hela särskilt roligare. Men jag tror att alla lektioner kommer att bli lite roligare när vi får lite och göra och kan sköta oss själva lite. Som tur är så har vi inte fått några läxor 'ännu, men en nackdel är att vi inte heller har fått våra datorer ännu. Men de ska väl komma snart hoppas jag, det känns som att datorerna kommer att underlätta en del för oss. Vi får hoppas på det! Men i alla fall, jag var skittrött när jag kom hem från skolan, allts jättetrött. Men det är lite skillnad på gårdagens 2 1/2 timme och dagens 8 timmar långa skoldag. Inte konstigt att man blir trött då.

Så därför ska jag inte hitta på så mycket idag, blirmest en lugn kväll. Ska träffaLucas en stund och antagligen ska vi även träffa Calle och se hur han har haft det i Ljungby.

Gillar

Kommentarer