My School Essentials

Några utav de sakerna jag verkligen känner att jag behöver. Jag tycker att det är viktigt att vara organiserad i sitt skolarbete och jag skulle själv säga att jag är det. Ibland kanske till den graden att det blir en överdrift när allt ska vara iordning och vara färgkordinerat och liknande. Men jag tycker om det och tycker att det går bättre att plugga då och hålla reda på sakerna. Så jag ska faktisk försöka vara så duktigt som möjligt på att hålla koll på mina saker och hade på rätt plats. Om ni vill se vilka mina school Essentials är så får ni bara fortsätta att läsa.

Mappar, snoddmappar, pärmar eller vad du nu vill kalla dem är något som jag verkligen har uppskattat att ha under min tid på högstadiet och tror att jag lär behöva det på gymnasiet också. Dock kan det ha gått till en liten överdriven gräns då jag har köpt 14 mappar utan att veta om jag kommer att använda dem eller inte. Men även fast att vi troligtvis kommer att arbeta en del på dator så tycker jag om att ha riktiga pappren. Och vi kommer ju att få riktiga pappren då och då också och då gillar jag att ha koll på dem. En mapp för varje ämne...

Min kalender. Den är nog typ min bästa vän under de månaderna som vi går i skolan. Jag verkligen älskar den och just denna kommer från personligalmenacka och jag gillar att man kan göra den just personlig. Sätta in bilder och olika moduler nere i kanten osv. Denna beställde jag ju i julas så den gäller ju hela detta året ut så till julen ska jag äntligen få göra en ny igen. Med en kalender så håller i alla fall jag verkligen reda på det mesta på det hjälper mig att komma ihåg när folk fyller år eller när vilka läxor ska lämnas in. Dessutom gillar jag att färgkordinera även här. Så jag måste köpa några färgpennor till så jag kan ha olika färger på texten beroende på vad det gäller.

Ett pennskrin, så att man kan hålla reda på var man har alla sina pennor och andra saker i som man har i pennskrinet. Dock har jag inte hunnit köpa suddgummin ännu, men det ska jag göra antingen idag eller på torsdag och som jag nämnde innan ska jag även köpa några färgglada pennor till som den rosa jag har så att det blir extra fint i min kalender och i mina block.

Utöver detta har jag även köpt en hel bunt med block men de är inte särskilt fina så de fick inte vara med på bild. Men dem ska jag i alla fall ha att anteckna på lektionerna i. Tror att det kommer att bli jättebra! Har ni några school Essentials? Vad är det för några?

Gillar

Kommentarer