My day through my phone

Klockan 8.00. Jag bestämde mig för att göra ett sådant här inlägg lagom när jag satt och skulle äta frukost. Dagens frukost bestod av en champinjon omelett, ett knäckebröd med skinka och tomat, en morot, en clementin, ett glas vatten samt en stor kopp te. Ungefär som det brukar göra, en frukost som jag håller mig mätt på väldigt länge.

Klockan 9.00. Färdig sminkad, ombytt och redo för en ny dag. Så härligt! Bästa stunden på dagen! Jeans - Levis 711 HÄR // Linne - KappAhl // Stickadtröja - SoyaConcept

Klockan 10.00. Var jag på väg in till byn för att hämta min cykel som varit på lagning. Fick punka på den i tisdags.... Men det var riktigt fint höstväder och inget regn och så lyssnade jag på en av mina nya favoritpoddar, "Säker Stil" med Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret. Älskar den!

Klockan 11.00. På torsdagar börjar jag skolan halv elva så vid elva tiden var jag i full gång med att ha engelska lektion. Idag hade vi en skrivuppgift så det var individuellt arbete vid datorerna och det är det jag föredrar.

Autumn

Klockan 12.00. Timade in lunchen bra med Lucas idag så vi åt lunch tillsammans på ingen mindre plats än i skolmatsalen... Man får göra det bästa av situationen och det är faktiskt första gången denna veckan vi har suttit ner tillsammans och pratat om allt förutom skolarbeten, om man inte räknar i telefon då. Och sedan var det dags att bege sig hem igen då min andra lektion var inställd.

Klockan 13.00. - 15.00. Då byggdes det upp pluggstudio här hemma då jag har svenskaprov imorgon och stort samhällskunskapsprov nästa vecka. Ni ser ju på den andra bilden hur oerhört taggad jag är på att plugga, hahah.

Klockan 15.00. Var det dags för mellis, både för att fylla på med energi efter två timmars superplugg och inför gymnastiken. Så det blev filmjölk med müsli, en cappuccino och faktiskt både en vanilj- och en kanelbulle.

Klockan 16.00. På torsdagar (och tisdagar) betyder gymnastik, så jag hängde i hallen från klockan fyra till kvart i sex vilket jag tycker är en bra tid. Speciellt eftersom att jag slutar vid halv två i vanliga fall, men det går ju att få ut något ur kvällen sen också. Också är det så roligt att få träffa mina gymnaster! De ger mig så mycket glädje!

Klocka 19.00. Väl hemma igen åt vi gulaschsoppa som är så gott, en av mina favoritmaträtter och sedan var det dags för ännu lite mera plugg.

Klockan 20.00. Helt plötsligt bestämde jag mig för att köra ett pass på crosstrainern, hade egentligen tänkt att gå/jogga en runda men vädret är så tråkigt idag. Det bara blåser och regnar. Så istället fick det bli ett intervallpass på crosstrainern och sedan in i duschen.

Klockan 21.00. Satte jag mig framför datorn, kollade ett Youtubeklipp, åt lite B&J glass och drack en kopp chai latte och nu snart klockan 22.00 känner jag mig ganska redo för att strax krypa ner i sängen. Puss & kram!

Gillar

Kommentarer