Morgonstund har guld i mun

Godmorgon på er! Torsdag och jag har haft en lugn morgon, druckit te och ätit rostemacka framför nyhetsmorgon. Om en stund ska jag göra mig iordning och börja fixa här hemma i lägenheten, packa och fixa mig innan jag har zoom möte vid 12. I eftermiddag tar jag tåget hem mot Markaryd igen för att vara hemma i helgen.

Helgens planer är:

Fredag: Seminarium med skolan på distans som jag då kör hemifrån. Sedan måste jag in till byn för att köpa ett par strumpbyxor och resten av dagen ska jag hjälpa mamma och pappa att förbereda inför Novas konfirmation på lördag. Antagligen blir det en runda runt sjön också.

Lördag: Nova konfirmeras men på grund av Corona får enbart mamma och pappa följa med henne till kyrkan, tror att det skulle livesändas för resterande som vill kolla. Efter det kommer släkten på lite firande och eftersom mamma och pappa kanske inte har hunnit komma tillbaka så får jag, Alva och Lucas hålla lite i trådarna när gästerna kommer. Troligtvis blir det en lugn kväll sedan efter det.

Söndag: Inget planerat på hela dagen, ska bara passa på att ta det lugnt och njuta av att vara hemma innan vi åker tåget tillbaka till Lund på söndag eftermiddag/kväll igen. Har ni några roliga planer för helgen?

Gillar

Kommentarer