Mitt hemma-kontor

Innehåller affiliate-länkar

På onsdag (17/3) är det ett år sedan vi fick reda på att resten av vårterminen skulle läsas på distans. Just då tyckte jag att det kändes ganska skönt eftersom jag då slapp pendla med buss 1,5 timme enkel resa. Men att vi fortfarande skulle ha distansstudier ett helt år senare var ingenting jag, eller någon annan, hade räknat med. I förra veckan fick vi även bekräftat att hela vårterminen dessutom kommer att bli på 100% distans och sedan får vi se hur det blir till hösten.

Distansundervisningen har dock gett mig möjlighet till att kunna förbättra och uppgradera mitt "hemma-kontor". Och att jag fyllde år för någon vecka sedan och fick ytterligare nya saker gjorde ju inte saken sämre ;) Det som verkligen gjorde skillnad var att få upp datorn i ögonhöjd istället för att sitta och titta ner på datorn hela tiden. Jag känner verkligen att jag bara på denna korta tiden har blivit mindre stel i nacken och axlarna.

Vad har jag då för utrustning?

1. Jag har en MacBook Air från 2018, men HÄR hittar ni en likadan fast nyare. Jag trivs väldigt bra med den och det jag gillar specifikt är att den går att samkoppla med min telefon.

2. Jag har DETTA datorstället för att få upp datorn i ögonhöjd.

3. Till det har jag även DETTA trådlösa tangentbordet och DENNA trådlösa datormusen för att underlätta. Gillar det extremt mycket!

4. Jag har DENNA skrivaren, har faktiskt använt den mindre än vad jag trodde att jag sulle göra men det är skönt att ha en.

5. Jag har DETTA skrivbordet och DENNA skrivbordstolen från IKEA, gillar båda två väldigt mycket. De är både sköna och snygga!

Gillar

Kommentarer