Mitt 2021, del 1

Jag tänkte att jag skulle summera mitt 2021 och blicka tillbaka på året, man hinner alltid göra så mycket och det är så roligt att kika tillbaka, för man hinner också glömma mycket av det som man gjort. Men så kom jag på att jag inte bloggade under många månader. Dock har mobilkameran levt på ändå så jag tänker att vi gör ett försök!

Januari spenderade jag halva tiden i Lund och halva tiden i Markaryd ungefär. Skolan var fortsatt på distans och jag hade precis kommit halvvägs i utbildningen. Det var fullt med snö i Markaryd så på helgerna blev det många och långa promenader i snön med solen i ansiktet tillsammans med pappa och Busa. Månaden avslutades med att jag klippte av mig håret och jag måste erkänna att jag är lite sugen på det igen.

Februari fortsatte vintervädret i Markaryd och en helg bestämde Lucas, Ellen och jag mig för att grilla korv och dricka varm choklad i pulkabacken. I Lund njöt vi av kallt väder och sol men ingen snö. Jag skrev mattetenta på distans och det kändes i luften att våren var på gång.

Mars månad började med firande av min födelsedag i flera dagar, själv i Lund tillsammans med Lucas, i Markaryd där Ellen bjöd på middag också kalas med både mamma och pappas familjer. Lucas och jag tog ofta lunchpromenader för att njuta av solen på en vindstilla plats med en kopp kaffe och blommorna började kika fram under vintertäcket.

Gillar