Mitt 2016 - video

Min första video för 2017 blev en video om 2016, haha! Jag har bestämt mig för att göra lite ändringar på min Youtube kanal inför detta nya året och det är att det kommer minst att komma upp två videos i veckan, gärna tre om det finns möjlighet till det. Uppladdningsdagarna kommer att vara tisdag, torsdag och lördag.

Tisdagar:
På tisdagarna är det tänkt att det ska komma upp en "vanlig" video, alltså kan det i stort sett komma upp vilken typ utav video som helst. Allt från sminkningar, till hauls, pranks, ja helt enkelt allt ni kantänka er. Så har ni några förslag på videos så får ni väldigt gärna skriva det.

Torsdagar:
Här är tanken att det ska komma upp en vlogg, det kan vara vanliga dagsvloggar, helgvloggar, om jag gör något speciellt eller liknande. Alltså vloggari alla dess format.

Lördagar:
På lördagarna kommer det att komma upp tags, challenges och test videos. Sådana videos som kan betraktas som lite roligare och inte så välplanerade. Så om ni har några roliga ghallenges ni vill att jag ska göra så får ni väldigt gärna kommentera det också.

Gillar

Kommentarer