Mina sommarfavoriter

Detta sommarlovet måste nog ha varit det bästa sommarlovet jag haft hittills. Även fast att vädret inte riktigt varit på vår sida så har sommaren varit riktigt bra och den är ju inte slut ännu. Det mesta som jag hittat på har varit inom Sveriges gränser men jag tror faktiskt att jag började sommarlovet på bästa sätt genom att åka till Samos med familjen. En vecka med sol och bad, UNDERBART.

De tre följande veckorna jobbade jag och det var även midsommar. Och sista jobbveckan avslutade på bästa sätt men en helg i Söderköping och Norrköping på Kolmården,

Vecka 29 var jag i Västervik, små tråkigt väder men shopping och Diggiloo vägde upp det hela. Den veckan åkte jag även hem en dag innan resten av min familj och sov hemma själv för första gången vilket var en lite obehaglig känsla.

Denna helgen har då spenderats nere i Helsingborg och Eskilscupen, en riktigt rolig helg där vädret faktiskt blev bättre.

Nu hoppas vi att det bra vädret håller i sig och att även de sista två och en halv veckorna blir riktigt bra. Cred till min underbara pojkvän som gav mig inspiration till detta inlägget.

Gillar

Kommentarer