Mina favorit poddar

God morgon hjärtisar! Idag tänkte jag dela med mig av mina tre favorit poddar och jag hoppas att ni också ska gilla dem. Och om ni lyssnar på någon annan bra podd så får ni väldigt gärna tipsa om dem också! Kram

Bildkälla 1

"Mathilda och Andrea är bästa vännerna som driver en av Sveriges största podcast för unga kvinnor. Kärlek, vänskap, sex, pengar, feminism och framtiden är återkommande ämnen. Lyssna och njut!"
Mathilda & Andrea´s podd är nog den podden som jag ha lyssnat allra längst på. Förstagången jag fick upp ögonen för dem var när de hade sin tvodd som gick på Youtube och den sändes där för ungefär två år sedan. Älskar verkligen dessa tjejer och deras podd eftersom att det känns verkligen som att man känner dem och är deras tredje kompis. Det är på deras podd jag lyssnar och jag är glad, ledsen, arg eller nervös. Alltså i sort sätt när som helst. De har minst ett avsnitt för exakt varje humör. Dessutom har de enorm Girl Power!!!

Bildkälla 2

Therese & Zäta. Är det någon som har missat Therese Lindgren på Youtube? Jag tror inte de, men hon och hennes bästa kompis Zäta startade i våras en podd tillsammans. Det är en sådan podd man lyssnar på när man behöver sig ett gott skratt! Likaväl här är det så att man känner sig som en tredje kompis som man kan ha vilka och hur intressanta samtalsämnen med som helst. Så det är också en podd jag rekommenderar väldigt mycket! Girl Power!

Bildkälla 3

"Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!"
Peg och Penny Parnevik startade också i vår en poddcast tillsammans, tyvärr har de bara släppt 8 - 10 avsnitt och det senaste släpptes i början på mars. Jag hoppas att de snart släpper ett avsnitt till för när man lyssnar på deras podd känner man sig som deras lillasyster och att de delar med sig av alla sina erfarenheter, både med killar, skolan och allt annat mellan himmel och jord. Ytterligare en tredje podd med grym Girl Power!

Gillar

Kommentarer