Min sista matteuppgift på ett bra tag

Nu är sista matteuppgiften gjord för denna terminen och detta läsåret. Det som består är en engelskaredovisning imorgon som jag kan, en religionsinlämning på onsdag och en komplettering på ett samhällsprov på onsdag. Sen är jag klar, det är så skönt att se den där listan minska när varje sak bockas av, den ena efter den andra. Dessutom så bockas varje lektion av, idag var min sista samhällslektion, imorgon har jag min sista historia lektion någonsin. Hur sjukt är inte det? Jag har läst historia i skolan i typ 10 år och nu ska jag inte få läsa det mer. Okej, hade jag verkligen velat så hade man kunnat välja till det som en egen kurs men det ville jag inte, tycker bara det låter så sjukt när man säger det så. Den sista historia lektionen någonsin...

Utöver det så har jag spenderat några timmar hos mormor och morfar i eftermiddag. Tog bussen ner efter skolan, fikade och pratade en massa skit. Åt middag tillsammans med dem innan morfar skjutsade hem mig så att jag skulle kunna göra det sista till imorgon på min matteuppgift. Men vi hade en riktigt mysig eftermiddag, fler sådana behöver jag tack!

Nu ska jag kolla ett avsnitt av "Thirteen reasons why?", snacka med Lucas och sedan gå och lägga mig. Och imorgon är det fredag igen!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer

resanmotfrihet
resanmotfrihet,
Thirteen reasons why är sååå bra! 😻
nouw.com/resanmotfrihet