Min helg i bilder

Måndag igen och en helg passerade utan några blogginlägg så nu tänkte jag guida er igenom vad jag har gjort denna helgen helt enkelt. Markaryd bjöd på oerhört fint väder så jag och två kompisar bestämde oss för att äta Kina mat i fredags och sedan kolla på A-lagsmatchen som spelades på kvällen. Lucas var med så jag skulle ha kollat i vilket fall som helst men det var så roligt att de ville komma hit också och kolla med mig. Jag hade på mig min superfina blå och vita klänning som är så somrig och jag käkade sushi. De har bara precis nyligen börjat servera sushi här i Markaryd och den är faktiskt ganska god.

Resten utav kvällen spenderade jag ihop med Lucas och Calle och vi mötte upp några av mina tjejkompisar på bryggan så vi stannade där ett tag och snackade innan jag cyklade hem. I lördags väntade det jobb mellan 9 och 13. Sedan hade jag och mamma planerat att åka och sola en stund men tyvärr så mulnade det på och blev kallare igen så vi fick åka hem. Åkte med pappa och Nova upp till herrgårdstoppen för att köpa godis och väl hemma gjorde jag mig iordning för dejt med Lucas. Vi firade två år tillsammans i torsdags men kunde inte gå ut och äta då så det gjorde vi i lördags istället. Även vi käkade kinamat och det var lika gott då som i fredags. Har jag nämnt att jag älskar kinamat? Vi hade en supermysig kväll som avslutades med Wallander och godis.

I söndags vaknade vi runt halv elva tiden och vid tolv var vi uppe på anderslöv för att kolla när Nova spelade cup. Missade första matchen men såg den andra och tredje och de var så duktiga. Det slutade med en vinst för dem och vädret hade blivit varmt igen så jag har en ganska snygg bränna nu igen efter någon timme i solen där. Väl hemma igen la jag mig i solen en stund vilket resulterade i lite sömn och två röda kinder som faktiskt har lagt sig ganska mycket nu igen, tack! På kvällen Åre vi allihopa till Strömsnäs för att se den sista riktiga bindfilmen "Black Light" som två personer från Strömsnäs har gjort tillsammans med jättemånga kommuninvånare som ställt upp frivilligt. Den var riktigt bra och roligt att se så många som man kände igen. Ska se om jag hittar trailern så att jag kan sätta in den här längst ner också.

Här ovanför ser ni klippet på när filmskaparna var med i Nyhetsmorgon och pratade om filmen som var riktigt bra!

Men allt som allt har det varit en bra helgs om bjudit på mestadels fint väder. En sådan helg som alla helger borde vara helt enkelt!

Gillar

Kommentarer