Min helg

Hej på er och hej söndag! Idag vaknade jag upp till ett grått och regnigt Lund så jag bestämde mig för att starta dagen med att kolla en film samtidigt som jag åt frukost. Pappa skaffade Disney+ då när det lanserades och jag har hunnit med att kolla en del filmer och imorse blev det "The Cheetah Girls: One World". Jag har sett den flera gånger men en ganska härlig film att slö kolla lite på samtidigt som jag åt frukost och fixade lite.

Nu har jag precis gjort mig iordning för dagen, och idag blir det träningskläder hela dagen! Tanken är att jag om en liten stund ska sätta mig och plugga lite inför imorgon då jag kickstartar morgonen med seminarium klockan 8. Senare i eftermiddag kommer även Lucas ner igen och då måste vi bort och handla lite mat och så.

Jag hade i alla fall en riktigt härlig lördag igår som bestod av storstädning av lägenheten, slapp i soffan, en härlig promenad i solskenet och pasta och ett glas vin till kvällsmat. Mycket mer än så kan man knappast begära! Självklart hade det varit ännu bättre om mina tjejkompisar hade kunnat komme men som sagt är det bättre att ta det säkra före det osäkra och nu har vi istället en annan kväll längre fram i höst att se fram emot.

Gillar

Kommentarer