Min helg

Godmorgon måndag och välkommen sista veckan i skolan 2017. Så skönt! Ytterligare en supermysig helg har passerat och vill ni veta vad jag har gjort så är det bara att fortsätta läsa.

Fredag: i fredags nät jag kom hem från skolan så gjorde jag lite mellanmål och slängde mig direkt på soffan för att kolla "How to get away with murder" En av mina nya favoritserier. Sådär lite läskig samtidigt som det är romantiskt. Lucas ringde en stund senare och frågade om jag ville med till simhallen. Så vi drog dit och bubblade samt simmade lite. På vägen hem igen köpte vi med oss mat och åt tillsammans med hans familj. Avslutade kvällen i soffan framför Sveriges handbollsmatch.

Lördag: Vaknade när klockan ringde 07.00 för att gå upp och jobba. Hade lång dag framför mig, ända till 15.00. För vissa kanske inte det låter så mycket och det är det inte egentligen. Men att gå i skolan hela veckorna och sedan jobba antingen fyra eller sex timmar varje lördag kan bli ganska jobbigt faktiskt. Mattias hämtade mig efter jobbet och tillsammans med mamma och Nova åkte vi till några kompisar och fikade. Jättetrevligt och supergott! Mattias är för er som undrar mammas nya. på kvällen lagde vi LASAGNE här hemma, något av det bästa jag vet. Jag och Lucas åkte hem till pappa för att bada i hans bubbelpool och rulla snön lagom när det blev kallt och snöade. Så mysigt!

Söndag: Vaknade upp hemma hos Lucas vid halv tolv och åt mysfrukost samtidigt som vi halvkollade lite skidor på TV. Åkte med mamma för att fixa den sista julklappen och sedan spenderade jag resten av eftermiddagen med att slå in julklappar och även plugga lite. På kvällen fick jag med mig Lucas ut på en mysig men kall promenad i vinterlandskapet som vi äntligen har fått här i Markaryd.

Allt som allt en väldigt mysig och rolig helg. Hoppas att ni också har haft en bra tredjeadventshelg. Kram

  • Om mig

Gillar

Kommentarer