Min helg

Ännu en helg har passerat och uppdateringen här har varit katastrofal. Andra advent idag och jag har faktiskt haft en väldigt härlig och rolig helg. I fredags var vi lediga från skolan för att vi hade öppet hus i torsdagskväll. Började med att träffa Petra och få mina naglar julfina. Sedan spenderade jag resten utav dagen med att plugga lite, städa, duscha och bara gå runt och mysa. På kvällen var vi alla samlade hos Mattias för att dekorera pepparkakshus och bara ta de lugnt. Får se om jag visar bild på pepparkakshuset någon dag.

I lördags hade jag lång jobbdag till klockan 15 och det var julklappsdag i byn med lite olika erbjudanden i butikerna. Väl hemma åt jag lite och bytte om innan jag och mamma skulle övningsköra en runda till Ica och sedan hem till Mattias igen. Var där med hela familjen en stund på kvällen innan jag träffade Lucas och sov hos honom.

I morse hade vi en superskön morgon då vi låg och drog oss i sängen i nästan en och en halv timme. Eller jag låg och drog mig och Lucas sov, hahah. Vi åkte med pappa och Ulrika till Väla en runda, fick handlat några julklappar så nu är det bara några få kvar att handla. Har hunnit plugga lite och om en dryg halvtimme ska mamma och jag till kyrkan för att gå på deras julkonsert. Den är å mysig!

Jag hoppas att ni alla också har haft en mysig helg, kram!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer