Min helg

Godmorgon på er! Måndag igen och dags för skola, inte supertaggad men så är det ibland. Denna helgen har bloggen ekat tom och min helg var varit en bergochdalbana. Så om ni fortsätter att läsa så ska ni strax få reda på vad jag gjort.

I fredags så vaknade jag hos Lucas och begav mig hem relativt tidigt för att göra mig iordning och äta frukost. För vid 11 tiden åkte mamma, Alva, Nova och jag till Halmstad och hallarna för att kolla in det nya köpcentret. Hittade lite småsaker och åt kinamat. Mötte även upp några kompisar och körde go-cart. På kvällen hade jag slappetid med mig själv i soffan och kollade idol.

I lördags var det ytterligare en tidig morgon, trots att jag inte jobbade. Vi skulle nämligen till Liseberg tillsammans med pappa. Så klockan 9 var vi alla redo att åka och var uppe i Göteborg strax innan 12. Åt lunch, gick på stan, fick faktiskt med mig några saker därifrån också och sedan spenderades hela eftermiddagen/kvällen på Liseberg. Lucas och hans familj skulle också upp dit så vi träffade dem och åt pizza tillsammans. Supermysigt!

I söndags hade jag en riktig skitdag. Sov till halv 12 och sedan degade jag resten av dagen. Kände mig inte hundra och fick ingenting gjort. Så det var ett ganska tråkigt avslut på lovet.

Som sagt, det var min helg. Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg och att ni alla får en bra start på en ny vecka, kram!

Gillar

Kommentarer