Min (fantastiska) helg!

Vilken fantastiskt mysig utehelg jag har haft! Spenderat flera timmar ute i snön och solen både lördag och söndag och jag har mått bättre än vad jag har gjort på länge!

I fredagskväll när Lucas och jag tog tåget hem strulade det lite på grund av just snön (min gissning, brukar dock vara det såhär års). Men vi lyckades lösa det och kunde låna en bil av Lucas farmor så att vi kunde ta oss sista biten hem också. En timme senare, tack och lov inte längre, klev jag innanför dörren hemma hos mamma och Mattias.

Lördagen började sedan med en långpromenad med pappa och Busa, vi var ute och gick i lite mer än två timmar, solen strålade och det blåste ingenting. En väldigt härlig promenad helt enkelt! På eftermiddagen hade Ellen och jag bestämt att vi skulle grilla lite i backen och ha lite "after ski", mysa, dricka lite och bara snacka skit.

Vi grillade även korv och drack varm chokladmjölk med mintu och grädde, stort tips! En stund senare kom även Lucas upp en runda och gjorde oss sällskap. Det var verkligen en så bra dag!

I söndagsförmiddag när vi vaknade var det återigen riktigt fint väder och Lucas och jag bestämde oss för att koka en kanna kaffe och ta med den ut på promenaden. Tror att vi var ute i typ 3 timmar, promenerade i skogen och mellan sjöarna hemma i Markaryd, stannade och drack en kopp kaffe och bara njöt av solen och stillheten.

Här satt vi och drack vårt förmiddagskaffe i söndags

På kvällen körde Lucas mig sedan bort till tåget och jag åkte ner till Lund igen. Idag måndag, har jag haft både föreläsning och pluggat på lite själv. Strax ska jag byta om och gå ut en runda innan det blir lite hemmaspa här ikväll. Får passa på att göra sådant när jag är här själv!

Gillar

Kommentarer