Min Bok - Mina Systrar

Mina systrar

”Side by side, or miles apart… we are sisters,conected by the heart.”

Älskade systrar, att få vara just eran storasyster ärnågot som jag är väldigt stolt över och det är inget som jag bara säger. Utandet är sant och jag menar det verkligen. Dessutom vet jag att ni också vet det.

Tänk vad jag kommer få uppleva med er! När ni tar hemer försa pojkvän, när ni blivit hjärtkrossade första gången och när ni uppfylleralla era drömmar. Då kommer jag att stå där vid er sida och känna en otroliglycka och vara så otroligt stolt över er. För om inte mamma och pappa räknas såkommer jag alltid att vara vid er sida. Älskade systrar, jag kommer alltid attvara er största beundrare fastän att ni ibland kan vara riktiga skitungar.

Alva

Jag var ett år och nästan tio månader gammal när jagblev storasyster för första gången. För den 3 januari 2002 föddes min förstasyster. Inte bara var du min första syster utan också mitt första syskon.

Då det egentligen inte skiljer särskilt många år på oss har du alltidfunnits där. Vi gick ju till och med på dagis tillsammans och ibland var vi noginte särskilt lätta att ha och göra med. Men så är det väl? Systrar ska bråka och vara småelaka mot varandra när man är små.

För vi vet ju att vi alltid löser det vi har bråkat omoch står på varandras sida när det väl gäller. Hur många gånger har vi liksom inte gaddat ihop oss mot mamma och pappa?Jag tror att det är så många gånger att världens händer inte ens skulle räckatill.

På senare tid har jagnog börjat uppskatta dig på ett helt annat sätt. Nu kan vi hitta på sakertillsammans med våra vänner. Innan blev det bara kaos och bråk nästan varjegång, vilket fortfarande kan hända men inte riktigt lika ofta. Och det är någotsom för mig i alla fall känns väldigt bra. För vare sig du vill det eller ejkommer du alltid att vara min ”stora” lillasyster

Nova

Tre år senare blev jag storasyster igen och dennagången tillsammans med Alva. För den 23 april 2005 föddes vår lilla Nova. Entjej med en vilja av stål som hemma kom att kallas för ”Lotta påBråkmakargatan.”

Men trots att vi haftvåra strider även du och jag, fast inte riktigt lika många som Alva och jag. Såär du min lilla lillasyster som jag kommer att skydda för all framtid.

Då du och jag är mycket mer lika än vad Alva och jagär. Ser jag extra mycket fram emot alla gånger då du kommer att be mig om hjälp.Speciellt de gångerna då det handlar om smink och mode. Kan du föreställa digoss två på en shoppinggata i en storstad i Europa? Vi hade haft världensstörsta leende som gått från öra till öra och bara njutit av tiden tillsammans.

Älskade systrar, Alva och Nova, ni är mina absolutbästa vänner, även fast att ni kanske inte inser det nu så är ni faktiskt det.Och även fast att jag är äldst, kommer jag nog inte att vara störst så längetill. Utan det kommer nog sluta med att det är jag som står där framför er påalla syskonfoton som ska tas i framtiden. Men vad spelar det för rollegentligen. Någon ska ju ha den rollen också.

Så till mamma och pappa vill jag säga ett stort tack.Tack för att just Alva och Nova blev mina småsystrar.

Gillar

Kommentarer