#maja15

Hej hur mår ni? Jag mår bra och bara njuter av det helt underbara vädret vi fått. Var typ 20 grader här hemma så jag har spenderat nästan hela dagen ute i solen. Förlåt för att jag varit frånvarande de två senaste dagarna men har inte känt mig riktigt på humör så jag tyckte det var bättre att låta bli att blogga.

I går kväll firade jag min födelsedag lite med mina allra närmaste tjejkompisar. Vi var 9 stycken så jag kan bara säga att vi var väldigt hög ljuda. Men det var riktigt mysigt och vi har bestämt att det ska göras om inom en snar framtid. Jag hade rosa som tema så alla kom i något rosa och vi åt rosa efterrätt. Såklart skulle jag vara värst och fäste därför både svarta och rosa dekorations stenar i ansiktet. Som tur var fick jag med mig Penny också.

Efterrätten som var hallonpannacotta med chokladsås toppat med blåbär och choklad.

Bara för att vara lite personlig och för att jag är lite nördig ibland så skrev jag placeringskort på rosa papper såklart. Men inne i varje kort stod det lite personliga saker. Som till exempel små citat och varför jag gillar personen så mycket eller om saker vi gjort tillsammans. En liten rolig grej om du frågar mig. Kram

Gillar

Kommentarer