Ljusglimtar i vardagen just nu

Torsdag idag och skrivandet på uppsatsen rullar på. Vi närmar oss slutet på analysen och imorgon är det sista handledningstillfället innan den "färdiga" versionen ska lämnas in på onsdag för opponering. Men nog pratat om det eftersom det faktiskt inte är särksilt roligt att skriva om. Det finns så många andra saker som är SÅ mycket roligare!

Till exempel att årets julkalender verkar vara ganska bra, i alla gall efter tre avsnitt. Lucas och jag har gått upp varje morgon och ätit frukost framför julkalender som två små barn.

Det är torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon och snart helg igen, härligt!

Julfika hemma hos pappa med delar av släkten (tror jag, kan varit kompisar också) för två år sedan.

På söndag är det andra advent och julen närmar sig med stormsteg. Även fast att firandet inte kommer att bli traditionsenligt i år ser jag väldigt mycket fram emot julen. Framförallt all den goda maten, ÄLSKAR verkligen julmaten.

Jag har inhandlat alla (nästan) julklappar för året och väntar nu bara på att de ska trilla in i postlådan och sedan slås in, myyys!

På lördag kommer pappa ner till Lund för att lämna av en minijulgran som han har köpt till oss. Vi ska passa på att fika lite medan han är här och sedan åker jag med honom hem till Markaryd igen över resten av helgen.

Här hade vi varit på en liten julmarknad i skogen i närheten av Markaryd den 22 eller 23 december 2018.

Även fast att mycket känns jobbigt, framförallt julfirandet så försöker jag att se de där julglimtarna i vardagen. Snart närmar vi oss dessutom nyår och kan då lämna 2020 bakom oss. Även fast att vi inte kommer vara fria från Corona bara för att det blir ett nytt år, så ser jag väldigt mycket fram emot att få en nystart!

Gillar

Kommentarer