Life update + min helg

Hej på er, jag lever och andas fast att man knappast kan tro det pågrund av den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Men det beror på att denna långhelg har bjudit på allt livet kan erbjuda. Kärlek, bråk, skratt och grått, jobb, plugg och marknad samt morsdags firande på det. Alltså har jag delvis levt livet fullt ut denna långhelg beroende på hur man ser det. Men jag tänkte att jag snabbt kunde summera de senaste fyra dagarna också sedan tar vi nya tag inför den sista riktiga veckan i skolan innan sommarlovet.

I torsdags var jag på Väla tillsammans med mamma, Nova och Novas kompis och jag har nog aldrig gjort av med så lite pengar (under en shoppingtur på Väla) som jag gjorde då. Kom enbart hem med en bikini och en bh. Åt tapas på kvällen med pappa och hängde sedan med Lucas.

I fredags vaknade jag bredvid Lucas, gick modevisning för Team Sportia vid lunch och jobbade hela eftermiddagen och avslutade kvällen med lite fotboll.

Upp "tidigt" i lördags för att jobba mellan nio och fyra. Det var vårmarknad här i Markaryd och fint väder så det var mycket folk ute. En lång dag med mycket att göra, men en av de roligaste dagarna på hela året att jobba. På kvällen var jag och Nova hemma själva, så vi ät gott och avslutade med chips, samt att jag hann plugga lite också.

Igår, söndags var vi hos mormor och morfar vid lunch för mat och fika och direkt när mamma hade släppt av oss hos pappa åkte vi till farmor för ännu mer mat och fika. Supergott alltihop verkligen och jag åt alldeles gör mycket, som vanligt! Avslutade sedan kvällen med lite plugg hos Lucas.

Så allt som allt så har det varit en ganska bra långhelg. Med lite dåligt humör då och då, men det är sådant man får räkna med. Så under sådana här helger får bloggen vila både medvetet och omedvetet.

Gillar

Kommentarer