Längtar efter varmare tider

Alltså vädret, et är konstigt. Ena sekunden lyser solen och nästa regnar/haglar det och nu är det mulet. Men det är väl så det ska vara den första april. Lite tråkigt tycker jag som längtar till sommaren, värmen och solen. Absolut min favorit årstid om jag måste välja, gillar vintern väldigt mycket också om det är snö och kallt ute. Vad har ni gjort idag? Jag har bakat både knäckebröd och chocolate chip cookies och får jag säga det själv blev det väldigt gott.

Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen men det spelar inte särskilt stor roll. Dagarna har blivit mycket längre eller det känns som det iallafall då vi ändrade klockan och det är mycket ljusare längre på kvällarna. Vilket jag tycker är jätteskönt, det märks att vi är på väg mot varmare och ljusare tider. Vilket gör att jag bara vill handla massa nya sommarkläder och bikinisar. Men snart kan jag göra det och det känns hur bra som helst.

Nu efter påsklovet tror jag att vi har något inplanerat nästan varje helg med födelsedagar, konfirmationer, vårmarknad och så klart skolavslutningen sedan ska vi inte glömma midsommar heller. Midsommar är nog min favorit högtid efter julen, ingenting slår julen enligt mig. Räknade på det och kom fram till att det bara var 10 veckor kvar i skolan vilket är typ ingenting. Vi får ha lite nedräkning på det i det trista vädret, kram

Gillar

Kommentarer