Konfirmationsläger

Hej hur mår ni? Jag mår bra men är något hemskt trött. Kom hem från konfirmationslägret för någon timme sedan och jag kan inte säga att jag sovit särskilt bra någon utav nätterna men vad spelar det för roll när man har roligt på dagarna.

Vi åkte från Markaryd vi halv fyra tiden i tisdags och var framme i Oskarshamn vid sju tiden ungefär. Vi fick våra hytter och började bädda och packa upp. Vi åt middag och åkte ut en liten runda med båten och senare på kvällen hade vi sångtävling.

Igår så hade vi lite teoretiskt på förmiddagen och efter lunch åkte vi ut till en ö i närheten. På ön hade vi sjukamp och vi fick chans att bada. Vi badade från båten och de hade en väldigt rolig lian på båten som man fick svinga sig i. Det var roligt! Om ni undrar så var det hela 8 grader varmt i vattnet.

Idag fick vi klättra upp i masten om vi ville och jag skulle såklart göra det och klättrade hela vägen upp till plattformen. Vid halv ett var det dags att packa ihop sakerna och sätta sig på bussen för att åka hem. Halv fyra är vi hemma i Markaryd och väl hemma i huset har jag bara slappat och packat upp. Hoppas att ni får en fortsatt bra helg. Kram

Gillar

Kommentarer