Kesoplättar

​Kesoplättarna som mamma, pappa och jag åt till lunch idag. De var goda fast de smakade inte jättemycket. Så ska ni göra det, prova att ha i någon smaksättning som bär eller något :)

Gick precis upp på mitt rum för att sätta mig och blogga lite. Om en liten stund ska jag med pappa in och handla mat och fixa lite sådana vardagliga saker som måste göras. Mamma, Nova, Novas kompis och jag åkte till Laholm för att se om de hade några skor men det hade de inte.

Sen i eftermiddag ska jag troligtvis filma då jag inte gjorde det igår och sedan måste jag även plugga lite som vanligt. Men igår, det var en bra lördag kväll. Vi åt supergod mat här hemma som ni såg, när Selma och Malte hade gott och lagt sig spelade vi lite kort, jag var bara med en liten stund för sen cyklade jag in till byn. Väl inne i byn var det hur mycket folk som helst. Det är roligt, förutom att det var så sjukt kallt igår. Så när Lucas och jag tyckte att vi hade frusit tillräckligt länge gick vi hem till honom och bara hade det hur mysigt som helst. När jag sen skulle cykla hem på kvällen/natten kan jag säga att det var kallt, hela tre grader var det :)

Nu ska jag och pappa åka och handla.

Gillar

Kommentarer