Kära ångest

Om man alltid skulle kunna få vara så glad.

Att få ångest är inget som brukar hända mig särskilt ofta men det händer, precis som för alla andra. En del har får det väldigt ofta medan andra typ som jag får det vid speciella tillfällen. Och det är framförallt vid två tillfällen som jag får ångest och inte orkar eller vet vad jag ska göra.

Jag får ofta ångest när det pratas om träning, jag vill väldigt gärna tycka om träning och se glädjen i det som många andra gör. Men jag kan inte. Och när jag pratar om träning med någon och de säger att de ska träna eller precis har varit och tränat så känner jag mig så himla dålig. Jag känner mig tjock som inte tränar och tänker att nu ska du väl ändå kunna börja träna och tycka att det är roligt. Men inte det. Jag får helt enkelt ångest för att jag inte tränar och inte tycker att det är roligt att träna. Men samtidigt så mår jag inte bra för att jag i perioder tycker att jag är tjock och skulle behöva träna.

Sedan får jag även ångest när jag känner att jag har för mycket saker på gång. Som jag et en gång i våras när det var väldigt mycket i skolan, jag ville film/blogga, hjälpa till här hemma, plugga och förbereda mig inför skolan, träffa Lucas och träna lite. Men istället för att skriva en lista och ta tag i en sak åt gången så la jag mig bara ner i sängen och grät. Jag grät och fick ångest för att jag inte visste var jag skulle börja med alla saker som jag var "tvungen" att göra. Vilket då resulterade i att jag nästan inte gjorde något av det.

Jag har som sagt tur som inte får ångest särskilt ofta, men det händer och då vet jag inte hur jag ska tackla det utan det slutar oftast med att jag bara ligger ner och gråter. Får ni ångest ofta? Varför får ni ångest och hur gör ni för att bli av med den?

Gillar

Kommentarer