Jag har GJORT en tröja

Under de senaste månaderna har jag hållt på och stickat en väst och nu äntligen är den klar! Jag kanske inte kommer att använda den supermycket men någon gång ska den nog kunna få åka fram ur garderoben. Absolut finns det förbättringspotential men för att vara det första plagget som jag själv har stickat så är jag faktiskt mycket nöjd. Och jag har redan dessutom hunnit påbörja en ny stickning, denna gången står det en svart halsduk på schemat.

Måndag lunch idag och under förmiddagen hade vi opponeringsseminarium på vår B-uppsats. Lite förbättringar och några tips fick vi och imorgon sätter vi igång och ska ta tag i detta. Vi har egentligen enda tills på fredag kväll på oss men förhoppningen är att kunna vara färdiga så snart som möjligt för att kunna få vara lite lediga sen.

I eftermiddag står lite till plugg på schemat och en promenad i det fina gråa vädret. Vi ska även slå in våra sista julklappar som vi har här nere i Lund också ska vi försöka oss på att laga stuvade makaroner ikväll (sist jag gjorde det brände jag sönder kastrullen, visserligen för över ett år sedan, men ni kan ju önska oss lycka till!).

Gillar

Kommentarer