Jag fick springa till bussen

Nu äntligen har jag parkerat mig själv i sängen efter en lång dag i skolan. Dock kom jag faktiskt hem nästan en hel timme tidigare än planerat, vilket verkligen är så skönt! Läraren släppte oss 10 minuter tidigare och jag tänkte att det är så mycket skönare att komma hem 17.30 än 18.30, så jag sprang bort till busstationen och hann med typ 30 sekunder kvar. Så skönt känsla verkligen! Men jag ska erkänna att det var länge sedan jag var så andfådd, hahah. Men som sagt har jag nu parkerat mig i sängen efter att både ha hunnit äta och fixa matlåda till imorgon. Tanken är att jag strax ska hoppa in i duschen en snabbis, byta om till mjukisar och sedan bara slappa, kolla serier och gå och lägga mig tidigt. Vad har ni för planer för kvällen?

Då jag inte heller har några nya bilder för tillfället så tänkte jag att vi kunde ta en titt på mina senaste Instagrambilder istället och samtidigt passa på att göra lite smygreklam för min egen instagram! Följ mig gärna där, @majapersssn heter jag.

Lycklig och glad över att tentan och termin 1 var färdig (förutsatt att jag klarar tentan då).
Lucas och jag inledde det nya året på Sankt Jörgen park spa och resort i Göteborg som ni kanske vet och till det hade jag inhandlat en ny baddräkt som jag tycker är så söt!
Sista dagen i skolan innan jul och grupparbetet var inlämnat, härlig känsla!

Gillar

Kommentarer