Inblick i min kamerarulle

Hej på er! Då jag sitter på jobbet och har lunch just nu och inte har några bilder till hands så tänkte jag att vi kunde ta en titt in i min kamerarulle. Hur låter det? Om ni tycker det låter bra så är det bara att fortsätta scrolla, kram!

Min lilla favorit Selma, när jag var uppe hos dem i början av sommarlovet så hade hon och jag en mysdag på stan. Kollade affärer, år på Burger King, lekte i lekplatsen och jag blev misstagen för att vara hennes mamma… Vi är bara kusiner för alla er som undrar, haha!

Fick denna bilden skickad till mig utav Lucas på Nova när hon var på sportscamp. Han var ledare där och just denna dagen hade de haft tävlingar, visst är hon söt min lilla lillasyster!

Åt en supermysig lunch med mamma förra veckan på Kina restaurangen här i Markaryd. Supergod kinabuffe och stort plus att de hade sushi!

Eftersom att jag jobbar stora delar utav dagarna så händer det inte så mycket! Men nu är det bara idag och imorgon och sedan är jag ledig i tre dagar då vi ska upp till Gothia. Både Alva och Nova ska spela och då måste jag ju med och kolla! Det ska bli riktigt roligt!

Gillar

Kommentarer