In my beauty bag too school

Till min väska som jag köpte för någon vecka sedan fick man även med en liten mindre väska, plånbok eller necessär eller vad man nu vill kalla det. Jag har valt att använda min som en liten necessär som jag kan ha det allra viktigaste i. Jag hade en sådan i min förra skolväska också men den var inte riktigt lika fin och definitivt mer välpackad. I min förra väska hade jag så himla mycket saker överallt. Nu känns det lite mer ordningsamt.

I min lilla necessär har jag alltid med mig:

Tamponger, man vet aldrig när en olika kan inträffa för antingen dig själv eller någon kompis. Bäst att vara förberedd.

Läpp syl, just detta är ett Babylips men det spelar ingen roll. Jag har ett annat i mitt pennskrin ifrån Burt´s Bees. Jag är typ halvt beroende utav läpp syl och har alltid minst ett med mig.

En mini puderborste ifrån Morphe som går att använda till puder, rouge och bronser om det skulle behövas.

Två minimascaror, den första är från The Body Shop och är en utav mina absoluta favorit mascaror. Den andra är från Smashbox och den älskar jag att ha på överfransarna för att ge massor med volym. Minimascaror är väldigt bra att ha med sig då de inte tar så stor plats och torkar inte heller ut då du antagligen inte använder dem särskilt ofta.

Ett puder, just detta är från Isadora men det spelar inte heller någon roll. Jag har alltid med mig puder för att kunna matta ner min panna och runt min näsa då jag har lite problem med oljig hy där och det gärna blir blankt.

Ett litet parfym prov, precis som mascarorna är det väldigt smart att bara ha med sig en liten test på en parfym i väskan. Den tar inte stor plats och du kan byta den ofta. Just nu har jag en från Hugo Boss Woman som luktar väldigt gott.

Gillar

Kommentarer