Helgen som var

Hej på er! Tisdag idag och livet rullar på som vanligt igen, eller i alla fall så vanligt som det för tillfället. Jag sitter fortfarande hemma med distansstudier och kommer troligtvis att göra det även stora delar av våren utifrån det mail vi fick från skolledningen i slutet på förra veckan. Aldrig att jag trodde när vi fick distansstudier i våras att vi skulle ha det så i över ett år. Tyvärr finns det inte särskilt mycket vi kan göra åt det förutom att vara duktiga på att tvätta händerna och hålla avstånd till varandra. I vilket fall som helst så fick jag igår i alla fall gå till skolan en liten runda, inte för att ha föreläsning utan för att vi har muntligt gruppprov på fredag och vi behövde förbera inför det. Idag jobbar vi på själva med våra manus också ska vi ses imorgon eller på torsdag för att få ihop det sista.

I helgen gjorde jag inget speciellt, tog det lugnt, var ute på långpromenad med pappa och Busa i solen, åt god mat och sov länge. Förutom en dispyt i söndags, som numera är löst igen, så var det åter en bra helg med fint, soligt och härligt höstväder.

Idag är planen att jag ska sitta och arbeta med mitt manus inför provet, jag har kommit en bra bit på vägen och ska mest bara fixa lite finlir till idag. I eftermiddag ska Lucas och jag antagligen ta en långpromenad och ikväll väntar taco-mys framför PH, så det blir en ganska lugn dag. Vad har ni för planer idag?

Gillar

Kommentarer