Helgen

Helgen som varit har verkligen varit så mysig. I fredagskväll följde jag Lucas bort till tåget och när jag kom tillbaka hem igen satte jag mig och skrev lite på vår uppsats. Efter en stund lagade jag mat och det blev sötpotatis i ugn, så gott! Också mös jag framför Idol finalen på tv.

I lördagsförmiddag kom pappa ner med den lilla granen som han hade hjäpt oss att fixa också åkte vi bort en snabb runda till Rusta när de öppnade för att köpa en ljusslinga och lite andra saker. Måste bara tipsa om att deras galgar med "sammets" tyg på är typ de bästa galgarna i hela världen, plaggen glider inte av också är de väldigt tunna. Efter Rusta körde vi inom lägenheten för att lämna av saker och hämta saker innan vi begav oss hemåt mot Markaryd. Väl hemma blev det lunch och sedan en långpromenad med pappa och Busa. Kvällen spendareades återigen i soffan framför en julfilm tillsammans med pappa och Ulrika.

Söndag, andra advent och mysfrukost tillsammans med familjen, härlig start! Resten av dagen gick i stort sätt bara ut på att mysa, kolla julfilm och en promenad innan Lucas och jag tog tåget ner till Lund igen. Väl nere var jag så ivrig att få pynta granen (tog bara 15 minuter allt som allt) att jag till och med gjorde det innan jag packade upp mina saker.

Det här var min helg i stora drag. Vad har ni haft för er?

Gillar

Kommentarer