Gårdagens lunch

Gårdagens lunch tillsammans med Ebba. Det var fiskgryta i skolan igår och varken hon eller jag var särskilt sugna på det så vi bestämde oss för att gå bort till pizzabutiken och äta där istället. Jag köpte en kycklingsallad och den är riktigt god! Idag blir det inte riktigt lika gott, men lasagne i skolan är väl ändå helt ok…

Godmorgon på er! Hur mår ni alla idag? Jag mår faktiskt förvånansvärt bra efter en ganska sömnlös natt med en massa hostande. Känner dock fortfarande hur hostan sitter som en klump i halsen och jag kan knappast andas med näsan eftersom att den är igentäppt men annars är det bra! En sak som jag har börjat göra när jag är förkyld är att sminka mig som vanligt förutom att jag inte gör någonting med ögonen, ingen mascara och ingen ögonskugga. För jag har så känsliga ögon, så om jag lägger på mascara när jag är förkyld så tårar sig ögonen och jag har ränder i hela ansiktet. Så det är något att tänka på om ni har lika känsliga ögon som jag.

Nu ska jag slappa en stund, kolla dagens avsnitt av julklalendern och sedan gå mot skolan. Hoppas att ni alla får en fin dag!

  • Allmänt
  • Nära Markaryd

Gillar

Kommentarer