Gårdagen i bilder

Började gårdagen med att liga och dra mig i sängen ganska länge. Hur skönt som helst och jag får passa på nu när jag är ledig innan jag börjar jobba. För då blir det halv åtta varje morgon i sexveckors tid. Kollade lite youtube och annat på mobilen och gick väl till slut upp någon gång runt tio tiden. Tog det lugn nästan hela förmiddagen, vilket var så skönt!

Gjorde mig sedan iordning för att ta outfitbilder som jag blev riktigt nöjd med. Ni hittar dem i inlägget här under. En väldigt skön varje dags outfit.

Cyklade in till byn för att möta upp Alva. Var inne på team Sportia en runda för att hon skulle köpa nya shorts och sedan cyklade vi hem till mamma en stund. Mötte sedan upp Lucas och Calle för att äta lunch på…

Rasta, jag åt schnitzel och pommes och blev så mätt. Dock blev inte killarna det så det blev en runda på Burger King också och där åt jag faktiskt en glass då vädret började bli bättre och varmare igen. Det var en rolig och trevlig lunch!

Efter lunchen cyklade vi alla fyra hem till Lucas och satt på deras baksida i solen. Lyssnade musik och bara chillade. Sådär riktigt skönt! Precis som man ska ha det på sommarlovet. Just där och då blev det väldigt varmt så jag har fått en liten bränna på mina axlar av t-shirten. Men det gör inte så mycket, solar förhoppningsvis bort den snart.

Klockan 18.00 skulle Lucas träna så då begav vi andra oss hem och eftersom att det var så fint väder så passade jag på att ligga ute i solen en stund och det var riktigt skönt! Fick till och med lite färg, jippi! Chillade med Alva och Nova och hade en riktigt skön kväll här hemma hos pappa.

Avslutade sedan kvällen med att måla naglarna, äta lite till och se Sveriges match mot Polen. Så typiskt att de skulle få in 2-2 målet i slutminuterna. Men det är så det är. Allt som allt så var det en riktigt bra sommarlovsdag och jag hopps på fler sådana innan jag börjar jobba, kram!

Gillar

Kommentarer