Fredag & fem snabba

Äntligen fredag igen! Dock går ju veckorna så snabbt så det känns nästan som att det bara är söndagar, måndagar och fredagar i veckorna. Igår kväll skickade jag sista inlämningen på samhällskunskapen så nu är den kursen avslutad och i eftermiddag gör jag mitt sista prov för denna veckan! Så skönt verkligen! Idag tänkte jag bjuda er på fem snabba, så gång med.

1. Något du ser fram emot? Väldigt mycket! Farmors 80-års fest, höstlov, jul och snö. Älskar verkligen snö och vinter så mycket!

2. Ett guilty pleasure? Själv kan jag inte komma på något och enligt mina absolut bästa vänner så har jag inget eftersom att jag inte känner någon skam och berättar allt, hahah!

3. Ett riktigt bra minne?
När vi började ettan på gymnasiet och träffade mina vänner för första gången, men även alla våra utomlandsresor och skidsemestrar med familjen.

4. Vilken film såg du senast? Vet faktiskt inte, kollar väldigt sällan på film. Kollar på serier istället. Men en film som jag vill se är Vaiana eller Moana som original titeln är.

5. Favoritplats? Samos som är en av de alla grekiska öarna, var där för några år sedan och det är verkligen sådär mysigt och grekiskt!

Nu, mattelektion!

Gillar

Kommentarer