Första advent

Godmorgon på er! Första advent idag, hur konstig är inte det? Jag kan knappast förstå att vi går in i december på tisdag. Men samtidigt kan jag också tycka att det är lite skönt och mysigt. Jag älskar julen, det är min absoluta favorit högtid.

Jag vet att det varit dålig bloggning fredag och lördag och jag hade nu tänkt förklara varför. I fredags var vi kvar i skolan till 16.30 eftersom att vi gjorde muntliga nationella i engelska. Det var bara snabbt att cykla hem eftersom att jag skulle vara hos Lucas vid 18.30 för att tillsammans gå ner till bussen. Vi var på skolbalders men det var inte särskilt roligt. Vi var hemma igen runt 01.15 och då så gick vi typ och la oss. Jag div hemma hos Lucas och igår hade vi världens chilligaste dag fart vi pluggade lite också. Också försvann hela lördagen i ett nafs.

Idag ska jag strax åka med mamma och handla, sen ska jag plugga och skriva några inlämningar. Ikväll blir det julskyltning och fika mys med några kompisar. Men vi hörs ju senare under dagen.

PS. Dessutom har datorn och jag inte riktigt varit bästa vänner!

Gillar

Kommentarer