Födelsedagsfirande

Måndag och ny vecka, solen skiner och flertalet föreläsningar står på schemat den här veckan. Men innan dess ska jag berätta för er om min helg som har bestått av födelsedagsfirande och mycket god mat och fika.

Helgen började på sätt och vis redan i torsdags, då det faktiskt var min födelsedag. När jag kom hem till lägenheten efter en runda ute hade Lucas köpt superfina blommor till mig som stod på tv-bänken och väntade. Dessutom hade jag köpt med mig extremt goda kanelbullar som vi fikade på tillsammans.

På kvällen hade jag önskat att vi skulle beställa hamburgare så då blev det så! Hamburgare från Shady Burgers med mixade pommes, så gott!

I fredags var jag ledig, så jag tog en liten sovmorgon, var ute och gick i solen i nästan 2 timmar. På eftermiddagen slappade jag mest och packade mina saker och sedan tog vi tåget hem till Markaryd. Väl hemma i Markaryd var vi snabbt inom våra föräldrar för att lämna våra väskor innan vi åkte bort till Ellen för att fira lite. Både Ellen och Lucas hade skrivit tenta så det firades också!

I lördags hade jag utomhus kalas med pappas familj och då bjöds det på grillade hamburgare och korv med bröd. Till efterrätt blev det muffins i olika variationer. Tyvärr så var vädret inte särskilt bra och det både blåste och var kallt. Men det blev en trevlig liten stund med delar av släkten ändå!


På kvällen beställde vi mat hemma hos mamma och firade lite med familjen där. Mamma hade också bakat en tårta som var så god, men så söt. Klarade bara av att äta en liten bit, kändes nästan som att det gjorde ont i tänderna, hahah!

Söndagen spenderade jag också med en lång promenad i solen och slapp hemma innan jag tog tåget ner till Lund för att plugg och skola.

Gillar

Kommentarer