Fjärde februari

Två foton som jag tog häromdagen, i totalt beckmörker så att hitta fokus på det jag skulle fota var ganska svårt. Men ibland ska man ha lite tur också!

Hur har eran första lördag i februari varit? Min har varit helt ok, började väldigt bra och nu är den ok. Vaknade upp bredvid min favorit i morse och begav mig sedan mot jobbet. Det gick jättebra och efter att jag kom hem har jag bara legat i soffan hela eftermiddagen. Blev väldigt trött och har nu ganska ont i hela min kropp. Kanske en förkylning på gång men jag hoppas inte det utan tror på att det är för att jag gick och trillade igår. Tror inte jag har berättat det men jag gick och halkade i trappan igår morse innan jag skulle cykla till skolan, slog i min fot men annars gick det bra. Idag har jag inte ont i min fot men i resten utav kroppen, troligtvis så sträckte jag väl mig på lite olika konstiga sätt.

Planen för ikväll är att ta det lugnt och kolla mello, som äntligen drar igång igen. Sedan ska jag troligtvis gå och lägga mig ganska tidigt om det inte bestäms något annat.

Gillar

Kommentarer