Farsdagsfirande

Måndag idag, fars dag igår och vi firade pappa redan i lördags med lunch och fika. Efter att Nova och Ulrika hade slutat jobbet vid lunchtid i lördags kom de och hämtade mig också mötte vi upp pappa, farmor och Fabbe för lunch och fika ute på Gräddhyllan. För min del blev det bakadpotatis med kycklingröra och kaffe och choklafboll till efterrätt, så mysigt och så roligt att farmor kunde följa med också. Utöver en hel massa farsdagsfiranden har jag tagit det lugnt i helgen, varit ute på promenader och njutit av att vara hemma i Markaryd.

Nu befinner vi oss nere i Lund igen och jag och Ida har precis påbörjat skrivandet inför första handledningen på vår B-uppsats. Då allt sker över nätet är det lite svårare att få ihop det hela men jag tycker ändå att vi såhär pass långt har löst det bra. Vi hördes i förmiddags, har skrivit på varsitt håll under dagen och ska höras i eftermiddag igen, så det känns som ett bra upplägg. Ska bli spännande att höra vad både lärare och kursare har att säga om vår idé i slutet på veckan.

Efter att vi har hörts nu i eftermiddag ska jag ta mig ut och gå en promenad innan det så småningom väntas kvällsmat, Paradise Hotell och final i Decenniets Mästerkock. Vad har ni för planer?

Gillar

Kommentarer