Fantastisk helg

Jag har varit sämst på att blogga i helgen och jag vet inte riktigt varför men det brukar bli så tyvärr. Jag lovar att till nästa helg ska jag verkligen försöka förbättra mig! Och inte nog med det så har jag inte heller tagit några bilder i helgen... Så att försöka göra ett "Min helg i bilder" - inlägg funkar inte. Men jag ska se vad jag kan få ihop också får ni stå ut med det idag. Fortsätt bara att scrolla, kram!

I fredags så firade jag och Lucas att vi hade varit tillsammans i tre år, tre år helt sjukt är det. Men så roligt vi haft under tiden och jag ser så mycket fram emot alla andra år jag ska få spendera med dig, du gör mig lyckligast i världen! Vi beställde med oss pizza och kebabtallrik och satte oss nere vid vattnet för att kolla på solnedgången och bara ha det mysigt. Dessutom var vi väldigt förskonade av myggen och fick en riktigt bra kväll!

Lördagen började med jobb precis som i vanlig ordning och efter det gick jag direkt hem till Lucas och dem eftersom att Noah (Lucas lillebror) konfirmerades i lördags. Då jag jobbade missade jag ceremonin i kyrkan men var med efteråt och åt mat och träffade deras släkt. Som jag skrev tidigare så tog jag i stort sätt inga bilder under helgen så ni får helt enkelt se två bilder från när jag konfirmerade mig, som nu är tre år gamla. Helt sjukt hur snabbt tiden går. På kvällen mötte vi upp Calle igen och bara chillade, lyssnade på musik gick en promenad i byn ovh bara tog det lugnt. En härlig lördagskväll efter en hektisk dag.

Söndagen startades sedan med en härlig frukost tillsammans med Lucas på deras altan innan det var dags för mig att cykla hem för att ta tag i pluggandet. Fick en hel del gjort igår samtidigt som jag kollade på highlights från prinsbröllopet i Storbritannien från i Lördags. Tycker det är så roligt att kolla på kungliga bröllop. Efter det så blev det en kaffe och en chokladbit i solen också.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg, kram!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer