Ett brev till mitt framtida jag

Ett brev till mitt framtida jag

Hej Maja!

När du läser det här är du 26 år gammal och jag hoppas att du trivs med dig själv. Att du ser alla dina misstag och framgångar i tonåren som viktiga lärdomar. Jag hoppas att du antingen har pluggat klart eller håller på att plugga till någonting som du verkligen vill bli. Hur gick det med bloggen och Youtube förresten? Slog det igenom eller la du ned det? Det hade varit spännande att veta. Hur är det på kärleksfronten? Är du fortfarande tillsammans med Lucas och är han fortfarande världens snällaste? Det tror jag att han är.

Hur blev det med dina planer att flytta utomlands under en period? Gjorde du det? Du kanske till och med bor utomlands just nu. Det hoppas jag att du gör eller har gjort. Du ska veta att det var riktigt viktigt för dig för 10 år sedan när du var 16 år gammal. Men sådant förändras, men jag tror att den drömmen finns kvar.

Har du några barn? Vad heter de och hur gamla är de? Om inte, planerar du att skaffa det snart eller du ska vänta ett tag till? Det hade även varit roligt att veta var du bor. Flydde du från Markaryd till en större stad eller blev du för bekväm och stannade kvar?

Det var roligt att få skriva till dig och jag hoppas att du läser det medglädje.
Kram Maja

Gillar

Kommentarer

Lucas
,
Hoppas att jag förblir snäll❤
majapersssn
majapersssn,
Det är klart du kommer vara❤️
nouw.com/majapersssn