Ernst - I det enkla bor det vackra

Innehåller affiliate-länkar

Dessa superfina tekopparna från Ernst fick jag också igår av tre tjejkompisar. De är verkligen så fina och så snällt och gulligt utav dem att köpa sådana till mig. Som jag har förstått det finns koppen i fyra olika färger, vit, beige, grå och mörkgrå. Men jag kan också vara helt ute och cykla, detta leder då till att jag inte vet om den koppen jag har fått heter vit, beige eller natur. Men här kan ni i alla fall köpa den som är vit och sedan få ni klicka er fram om ni vill ha någon annan färg.

Godmorgon på er! Måndag igen och vi rullar igång sista veckan innan påsklovet, så skönt! Den här veckan är relativt lugn för oss tvåor dessutom eftersom att treorna på samhäll har redovisningar av sina gymnasiearbeten denna veckan. Vi ska vara med och opponera men det är också i stort sett det ända vi ska göra denna veckan. Det ska bli roligt att få se deras gymnasiearbeten och förhoppningsvis få lite inspiration till vad jag ska skriva om nästa år.

Nu ska jag göra i ordning lite frukost och slappa i soffan en stund till. Hoppas att ni får en härlig och solig måndag, kram!

Gillar

Kommentarer