En tisdag mitt i livet

Hej på er! Jag sitter just nu och dricker dagens första och enda kopp kaffe, har lite spontant bestämt mig för att dra ner på mitt koffein intag så nu dricker jag bara en kopp kaffe om dagen och håller mig till koffeinfritt te om jag känner för att dricka något varmt. Jag har gjort det i nästan två veckor och jag vet inte om det har skett någon förändring, men det känns bra i alla fall. Problemet är bara att jag inte längre tycker att kaffe är särskilt gott... Kaffet från vår kaffemaskin är alldeles för starkt så jag har börjat spä ut det med mjölk, vilket jag aldrig har gjort annars. Har bara druckit helt svart kaffe tidigare.

Utöver min lilla kaffehistoria har jag idag haft en väldigt lugn dag hemma. Jag har arbetat vidare lite med vårt grupparbete som vi ska få respons på imorgon från lärarna, spännande. Också har jag uträttat ett julklappsärende inne i stan. Jag tror att jag har fyra julklappar kvar att fixa, vilket är bra med tanke på att det bara är den sjunde december idag.

Ikväll ska jag även försöka skicka iväg mina julkort som jag har suttit och målat på kvällar och helger de senaste månaderna. Och jag måste erkänna att jag är så nöjd med dem! Hoppas så att de som får hem korten blir glada. Annars har vi inga stora planer för kvällen, det blir en promenad, en varm dusch och sedan soffhäng. Har ni några roliga tisdagsplaner?

Gillar