En sommardröm

Inlägget inehåller annonslänkar!

Klänning HÄR // Skor HÄR // Väska HÄR

Hej på er! Hur är läget med er idag? Med mig är det bara bra och det fina och varma vädret håller i sig, eller det varma i alla fall. Är inte riktigt lika fint och soligt idag men det är synd att klaga när man inte behöver frysa i alla fall. Här är outfiten som jag bar på Alvas konfirmation igår och jag kände mig verkligen så somrig och fin i den, en riktig rosa dröm om man frågar mig.

Idag så har morgonen varit lite lugnare än vad den var igår, sov till tio men låg och drog mig till typ elva tillsammans med Lucas, åt frukost i lugn och ro och slappade i soffan en stund. Cyklade sedan hem för en liten stund sedan då vi båda har plugg idag och jag inte hade med det till Lucas. Så jag ska plugga, slappa och fixa lite här hemma och troligtvis gå ut en runda. En ganska vanlig och skön hemmasöndag helt enkelt. Det kan behövas efter en dag som igår då man var igång hela dagen.

Gillar

Kommentarer

klara ericsson
,
Hej finaste du! Jag har precis bloggat om vårens enligt mig snyggaste skor, kika gärna in om du har tid!! http://nouw.com/klaraericsson Puss&kram <3