En snabbvisit i Göteborg

De senaste 24h har jag spenderat i Göteborg tillsammans med Lucas och det har varit så mysigt! Anledningen till att vi från början åkte till Göteborg var för att Lucas fick biljetter till IFK:s match igår kväll i födelsedagspresent. Vi bestämde oss för att boka till en natt på hotell och bara ha det hur gött som helst.

Lucas morfar kom och hämtade oss strax innan halv elva igår för att skjutsa oss till Laholm där vi skulle ta tåget upp till Göteborg. Tågresan gick väldigt bra och väl framme i GBG så bestämde vi oss väldigt snabbt för at äta något. Det blev en supergod pasta med räkor och krämig vitvinsås för mig och en bolognese för Lucas, självklart på Vapiano. De har seriöst den godaste pastan enligt mig.

Efter lite shopping och slapp på hotellrummet så bestämde vi oss för att gå och fika och dricka kaffe innan det var dags för match. Som tur var så vann Göteborg, vilket resulterade i bra humör även efteråt.

Kvällen avslutades sedan med en hamburgare på O´Learys klockan 22 innan det blev godis och Idol tittande i sängen. Imorse vaknade vi upp till en supergod frukostbuffe och nu befinner jag mig hemma i Markaryd igen. Tack Göteborg och tack Lucas för en fantastisk snabbvisit i favoritstaden!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer