En sådan lista

Innehåller affiliate-länkar

En grå och regning tisdag i slutet på november, inspirationen är inte på topp och skolan ligger lite som ett måste över detta. Inte för att det är supermycket att göra utan mest för att det alltid är något som måste göras. Igår fick vi i alla fall tillbaka hemtentan från höstens andra kursn och även den var godkänd, så skönt! Nu längtar jag så mycket efter jul och julledighet, riktig ledighet. Jag tänkte att vi kankse kunde pigga upp den här trötta tisdagen med en lista, jag gillar listor och jag hoppas att ni också gör det!

Dagens humör? Jag mår och känner mig trots detta gråa väder väldigt bra och känner mig glas. Om en stund ska jag bort och hämta ett paket med julklappar som jag har beställt, vilket gjorde denna tisdagen mycket roligare!

Dagens planer? Springa bort och hämta paketet, plugga och förbereda inför morgondagens handledning på vår B-uppsats. I eftermiddag ska Ida och jag köra ett avstämningsmöte. Jag är också sugen på att gå ut en runda och sedan kommer kvällen avrundas i soffan med Lucas framför PH.

Dagens borde? Rengöra kaffemaskinen och avkalka den. Symbolerna har lyst i några dagar nu men eftersom det tar en stund att göra det har varken Lucas eller jag tagit tag i det. Men det borde verkligen göras!

Dagens frisyr? Idag kör jag på lockarna från flätorna som jag sovit med och främre delen av håret uppsatt i en knut mitt på huvudet. En typisk Maja frisyr när håret egentligen behöver tvättas men jag vill dra på det en dag till. Dessutom kör jag en del torrschampo i och DETTA är det bästa jag vet.

Dagens klädsel? Mina svarta jeans och en grå stickad tröja. Roligare än så blir det inte när man bara sitter hemma. Försöker i alla fall att byta om till "vanliga" kläder och hoppa ur mjukisarna på vardagarna.

Dagens materiella vill ha? Den HÄR paletten från Dior, hört att den ska vara sjukt bra och vem vill inte glowa upp sitt höst och vintertrötta ansikte?

Dagens tips? Bra fråga, men det måste nog ändå vara att handla och planera de julklapparna som man har tänkt köpa i tid. Speciellt i år eftersom man inte ska gå i butikerna, det tar några dagar att få det skickat och antagligen kommer det att vara högt tryck på hemsidor och posten framöver. Vet du vad du ska ge bort, beställ det redan nu!

Dagens längtan? Att få komma tillbaka och gå i skolan på plats igen, saknar det så mycket! Har kört distans undervisning sedan i mars nu och jag börjar bli ganska less på det. Men också att kunna träffa och krama om alla som jag vill!

Gillar

Kommentarer