Min sommar 2017

Idag är det söndagen den 3:e september, i fredags gick vi officiellt in i en höstmånad och det startar jag med en dunderförkylning. Halsont, hosta, kli i öronen och huvudvärk. Vad passar då bättre än att kika tillbaka på sommaren och se vad jag egentligen gjorde?

Började sommaren med midsommarfirande, precis som de flesta andra svenskar. Vädret var inte på topp och det regnade under perioder hela dagen. Men det är väl lite så det ska vara på midsommar? Blött och kallt?! Var med mamma och hennes kompisar med familjer på dagen och avslutade kvällen hemma hos Lucas med grillat och FIFA spelande. En lugn och skön midsommar! Dessutom blev jag så nöjd med min krans, har nog aldrig varit mer nöjd!

Var ledig i en vecka till efter det innan jag började jobba! Åt en massa god mat, brunchade hos mamma och hade pizzakvällar hemma hos pappa. Där emellan åt vi en massa grillat och annat gott. Sommaren är verkligen en period då man eller i alla fall jag äter så himla mycket god mat, eller så är det bara godare för att man kan sitta ute och äta den.

Shoppat har jag gjort en hel del också, vilket har resulterat i en massa snygga outfit bilder. Dock kommer shoppandet inte att lugna ner sig särskilt mycket under hösten så förhoppningsvis ska jag leverera med snygga outfits och bilder till det även i höst.

spenderade några dagar i älskade Göteborg tillsammans med älskade personer under GothiaCup då både Alva och Nova var med och spelade. Åt den godaste frukost jag någonsin ätit på Jos tillsammans med min älskling och bara njöt. Livet var bra, vädret var på topp och jag fick vara i vårt underbara Göteborg.

Veckan efter bar det av mot Göteborg igen, jag skulle kolla Håkan Hellström på Ullevi. Alva och jag tog tåget upp på eftermiddagen, mötte upp hennes kompis och sedan mötte jag upp Lucas. Åt och begav oss mot Ullevi, efter konserten kom mamma och hämtade oss och bilen gick mot Markaryd igen. En av de bästa kvällarna på hela sommarlovet och ett extra tack till mamma som körde upp till Göteborg enbart för att hämta oss, visst är hon för gullig!

Avslutade sedan sommaren med 3 1/2 kräftskivor, helt underbart! För jag älskar kräftor!

När man ser tillbaka på min sommar så har jag ändå hunnit med en hel del, trots att jag jobbade heltid i sex veckor. Det ända jag inte hunnit med är att bara koppla av och ligga på stranden eller vid en pool en hel dag. Men förhoppningsvis så kommer jag utomlands snart och kan göra det då!

Gillar

Kommentarer