Kommande planer

Planer i vår

4 Mars: Min 17:e födelsedag! Som dessutom råkar vara en lördag, vilket betyder jobb och sedan troligtvis tjejmiddag på kvällen. Blir kanske ett kalas för släkten den helgen och sedan blir det ett eller två helgen efter. Eftersom att mina föräldrar är skilda så firar vi min födelsedag två gånger, en gång med mammas sida och en gång med pappas sida. Men det blir säkert bra. 17 är egentligen inte jätteroligt att fylla men det är ett år närmare 18 och det är alltid roligt att få paket. Om några dagar kommer det att komma en önskelista om ni är sugna på att se vad jag önskar mig.

27 - 30 Mars: Vi åker till Stockholm med skolan. Tillsammans med samhälles tvåorna och ekonomi ettorna och tvåorna ska vi åka till Stockholm i fyra dagar. Det är ett fullspäckat schema med en massa studiebesök och teater. Tyvärr inte så mycket tid till shopping men det är inte hela världen, lite ska jag nog hinna handla. Det ska bli jätteroligt och jag tänker troligtvis göra en Stockholmslag, alltså att jag vloggar lite alla dagar och sedan sätter ihop det till en vlogg. Låter det bra?

Vecka 15, 10 - 16 April: Då har vi påsklov och det känns lite skumt att sitta och prata om påsklovet mitt på sportlovet, men det går fort tills dess. Det ska bli så skönt att vara ledig lite från skolan igen och troligtvis ska jag jobba lite på påsklovet då det var någon som skulle iväg på semester. Det bästa med påsklovet är dock all god mat man får äta, jag älskar julmat och påskmat, ett svenskt smörgårdsbord helt enkelt. Så gott!

6 Maj: Alvas konfirmation. Det är helt sjukt att min lillasyster konfirmeras i år och att det är två år sedan jag konfirmerades mig, det har verkligen gått så fort. Det är roligt med konfirmation för det är typ enda gången som hela släkten samlas på en gång, alltså både mammas och pappas familjer. Så det ska bli riktigt roligt att träffa alla igen.

18 Maj: Jag och Lucas firar två år tillsammans. Som sagt helt sjukt hur fort tiden har gått!

Sedan är våren nästan slut och det går fort till den 9:e juni då vi slutar skolan och jag har gått ut första året på gymnasiet. Jag vet att vi inte är riktigt där framme ännu, men det kommer att gå fort tills dess.

Gillar

Kommentarer