Effektiv dag

Ett utav mina absoluta favorit nagellack kommer från H&M och heter Smoky Loden. Jag har även två andra lack från H&M som jag älskar minst lika mycket.

Hej på er! Vad har ni gjort idag? Jag har faktiskt varit ganska effektiv idag, jag har filmat tre videos och redigerat en. När jag har bloggat klart ska jag sätta mig och redigera en andra video och sen får vi se om jag redigerar den tredje idag också eller om det får vänta till imorgon eller något. Det känns bra och jag är faktiskt nöjd med alla videorna.

Imorgon börjar skolan igen, men som jag nämnt tidigare så ska det faktiskt bli lite skönt att börja igen. Komma in i lite rutiner och så, dock längtar jag väl inte till alla läxor men det är sådat som hänger med. Men em sak som är riktigt sjuk är att jag imorgon börjar min sista termin i grundskolan. Jag tycker faktiskt att det ska bli skönt att sluta nian och att få börja på gymnasiet. Jag längtar riktigt mycket till det. Men det är ändå en hel termin kvar i  nian först, men den kommer att gå snabbt.

Gillar

Kommentarer