Drömresemål

Efter att jag har tagit studenten nästa år så är jag inne på att jag ska börja plugga direkt till hösten igen. Men samtidigt så vill jag ju resa också, precis som väldigt många andra vill och jag har fem destinationer som jag verkligen skulle vilja åka till minst en gång under min livstid. Om det sedan blir när jag är 20 eller 50 spelar ingen roll. Varje resa har ju sin speciella charm. Har ni några drömresemål?

Australien 

Precis som väldigt många andra unga drömmer jag om att åka till Australien, ett oerhört häftigt land enligt min åsikt. Det stora problemet är att det finns så mycket kryp och spindlar där och jag är väldigt rädd för just spindlar. Bra kombo! Australien är ett av dem landen som jag anser att man bör ha besökt minst en gång under sin livstid.

Dubai 

Dubai skulle jag också vilja besöka, att kombinera storstadsliv med strandhäng är en superbra idé! Dessutom så är det ju ett oerhört häftigt land med alla byggnader och all framgående teknik. Dock vet jag inte om jag skulle våga åka dit själv, antagligen så beror det mycket på västerländska stereotyper.

Italien 

Jag har aldrig varit i Italien men jag tycker att det känns som ett otroligt vackert land och matkulturen där är ju toppen! Så en tripp till Italien står också med på listan över länder att besöka.

Sydafrika 

Tänk vad häftigt att kunna sitta och dricka sitt morgonkaffe och se hela savannen med alla dess djur vakna till liv. Åka på safariguider och på eftermiddagen ta ett dopp i det turkosblå havet, så underbart! Jag tror inte att ni vet det men giraffer är ett av mina favoritdjur, jag vet inte varför men det har alltid varit det. Tycker att giraffer så vackra, så att få se en på riktigt i sin naturliga miljö hade varit så häftigt.

USA 

USA är ju ett häftigt land men att bara åka till ett ställe känns tråkigt. Om jag åker till USA, vilket jag hoppas att jag gör så skulle jag i så fall vilja bila, kanske inte från kust till kust men en bit iallafall. Ställen i USA som jag verkligen skulle vilja besöka är New York, Miami, Chicago, Las Vegas, Los Angeles och San Francisco.

Gillar

Kommentarer