Det är helg!

Det är helg hörni!! Fredag och klockan är 16, jag har haft två föreläsningar idag och planen är faktiskt att jag ska sitta en liten stund till och plugga men vet ni vad, det är helt okej eftersom det är fredag eftermiddag och helg! Det märks att vi har påbörjat en ny kurs som är lite intensivare eftersom det är lite fler föreläsningar och moment som ska hinnas med på samma tid som den förra kursen, men det känns faktiskt helt okej eftersom jag emellanåt kunde tycka att den tidigare kursen blev lite seg. Nu väntar jag egentligen bara på att läraren ska lägga upp powerpointen från föreläsningen så att jag kan gå igenom och snygga till anteckningarna innan det är helg på riktigt.

Senare i eftermiddag ska Lucas ta tåget hem till Markaryd och jag ska stanna kvar nere i Lund. Egentligen skulle mina tjejkompisar ha kommit imorgon men på grund av corona var vi tvungna att ställa in. Både Lucas och jag mår bra, men jag kände för att stanna kvar här nere denna helgen ändå. Bara njuta lite av att vara själv, städa, gå på långpromenader och chilla. Det blir nog så pass mycket chill att jag ikväll går bort till Max och köper med mig en meny som jag kan äta i soffan framför en film, myyys!

Har ni några roliga planer för helgen? Förutom att bara mysa måste jag även plugga lite då jag börjar måndag morgon med seminarium klockan 8 också ska jag kanske städa lite. Hoppas att ni alla får en härlig fredagseftermiddag och kväll!

Gillar

Kommentarer